OVER

Wie is Kim

Kim Garcia Caceres-Meertins is moeder van Lena.

Ze woont en werkt in Den Haag. Met haar blogs en cursussen hoopt ze jou wegwijs te maken in de veelheid aan keuzes die je te maken hebt van de zwangerschap tot in het moederschap. Haar diepste wens is om je met haar blogs en cursussen te inspireren om in de transformatie van vrouw tot moeder je eigen keuzes te maken, zonder dat je verstrikt raakt in de heersende norm over het moederschap.

Tijdens haar zwangerschap ontdekte ze dat moed niet de afwezigheid is van angst, maar wel van moeder. Zo ontstond haar eigen ontdekkingstocht naar het blootleggen van de worsteling die ze had met de huidige norm over het moederschap. Hierdoor ontstond de ruimte om holistische keuzes te maken voor zichzelf en haar kind. Ze voelde dat ze dit wilde delen en zo werd Lena’s Choice geboren.

Achtergrond

Kim heeft een Bachelor of Science vanwege haar achtergrond als designer. Na wat omzwervingen als stylist, copywriter, personal organizer, een bedrijf in plantenhangers, grafisch ontwerp en webdesign, studeert ze nu voor haar Bachelor of Education. Ze specialiseert zich in het ontwerpen van onderwijs vanuit de antroposofische visie voor het jongste kind (4-7 jaar). Ze heeft zelf van de derde klas tot en met de dertiende klas de Vrije School in Den Haag doorlopen.

Holistische keuzes

Haar gevoel voor esthetiek gecombineerd met haar passie voor stroomlijning en harmonie zet ze nu om in het optimaliseren van situaties die zich voordoen in het leven als pas geboren moeder waardoor ze (weer) helder en toegankelijk worden. Onder optimaliseren verstaat ze: De beste keuzes maken in de gegeven situatie door helder te krijgen met welke variabelen je te maken hebt. Dit omschrijft voor haar meteen hoe een holistische keuze eruit ziet.

Haar missie is het maken van een heldere, complete Motherhood Guide die helpt bij het maken van holistische keuzes in het moederschap. Dat avontuur is ze hier op Lena’s Choice gestart in 2020. Ze vind het fantastisch dat je meeleest!

Passie

In haar vrije tijd manifesteert ze haar dromen op haar pinterestbord: ‘One Day Island Home’. Samen met haar man Anthony probeert ze deze droom te verwezenlijken. Ze streeft daarom naar een hybride manier van werken na die haar de vrijheid geeft om te doen wat ze wil, waar ze dat wil, en waarmee ze tegelijkertijd zoveel mogelijk vrouwen kan helpen.

Begin met lezen >>>

Deel